Info
CMS-System

CMS

Multimedions CMS-Løsning

Multimedion CMSMultimedions CMS-Løsning er baseret på Joomla Open Source CMS som er et af verdens mest anerkendte og udbredte Content Management system i verden.

Dette avancerede CMS system udemærker sig ved både at, kunne håndtere meget store og avancerede sider og samtidigt være utroligt brugervenligt.

Med dette CMS-system samt Multimedions skræddersyede tilpasning til Jeres behov, er din virksomhed fremtidssikret med en CMS-Løsning der er fuldt skalerbar og kan udvides i det uendelige.

Læs mere…

CMS Udvidelser

CMS UdvidelserFunktionaliteten i Multimedions CMS løsning kan udvides i det uendelige. I øjeblikket er der over 4000 udvidelsesmuligheder, og listen bliver større for hver dag.

Hvis ikke udvidelsen til netop dit behov allerede findes, kan Multimedion udvikle den i samarbejde med din virksomhed.

For at vise mulighederne, har vi valgt at vise en kort liste over nogle af de mest relevante
udvidelsesmoduler der findes.

Læs mere…

Søgemaskine Optimering

Multimedion SEOEr din virksomheds hjemmeside på første side på Google, når dine kunder søger efter produkter du sælger?

Med Multimedions CMS-løsning har du nemt ved at søgeoptimere din hjemmeside.

Ved hjælp af søgevenlige URLs og felter til indtastning af specifikke metabeskrivelser samt keywords, sørger du for at din hjemmeside rangerer højt på googles søgelister.

Læs mere…

Mobil Optimering

Multimedion MobilesitesKan din virksomheds hjemmeside ses på en mobiltelefon?

Hvis svaret er nej, går din virksomhed muligvis glip af en stor andel af potentielle kunder og den andel vil forøges hver eneste dag.

Alle undersøgelse viser at flere og flere benytter mobile enheder når de browser internettet. Hvis ikke din virksomhed er tilgængelig er din konkurrent det nok og du vil gå glip af et muligt salg.

Læs mere…

Kunde Analyse

multimedion analyticMed Multimedion CMS - løsning har vi gjort det nemt at implementere Google Analytics i samtlige sider på virksomhedens hjemmeside.

Google Analytics er det mest brugte analyseværktøj i hele verden og det er bestemt ikke uden grund..

Når du bruger Google Analytics har du et komplet værktøj til at følge dine besøgendes færden på din virksomheds hjemmeside. Sammen med Analytics mulighed for at sammensætte automatiserede rapporter kan du være på forkant med hvad dine kunder ønsker.

Læs mere…

Webhotel

Multimedion HostingMed en multimedion hosting aftale har du sikkerhed for en serverplads af høj kvalitet til din online platform.

Multimedions webhoteller er optimeret til vores CMS-løsning og med lynhurtige svartider og den store stabilitet sikrer du at din virksomheds hjemmeside altid er online.

Læs mere…

Vil du vide mere?

CMS
System

CMS
Udvidelser

Søge
Optimering

Kunde
Analyse

Mobil
Optimering

Webhotel &
Hosting

produktbox_cms_transparent produktbox_moduler_transparent produktbox_seo_transparent produktbox_analyse_transparent produktbox_mobil_transparent produktbox_hosting_transparent