image image image

Vil du have fuld kontrol med din virksomheds hjemmeside?

Det kan du få med Multimedions CMS løsning.

Med Multimedions CMS løsning kan du tillige bruge din hjemmeside mere proaktivt i din markedsføring med de mange avancerede muligheder der er indbygget i systemet.

Nem administration fra din internet browser.
Uanset hvor du er.

Med Multimedions CMS-Løsning kan du nemt administrere alle dele af din hjemmeside via din internetbrowser.

Siderne på din hjemmeside redigeres nemt med den indbyggede Wordlignende editor. Upload af billeder og filer foregår også via denne editor.

Frihed til at vælge..

Når du vælger Multimedions CMS-løsning er du ikke bundet til en leverandør.

Vi tvinger der ikke til at bruge vores service og du kan til enhver tid stoppe vores samarbejde og fortsætte at bruge systemet.

Vi tror på at samarbejde skal baseres på tillid og ikke på tvang.

Info

Frihed til at vælge med Multimedion CMS

Da Joomla Open Source CMS er et meget anvendt system vil virksomheden altid kunne finde alternative leverandører til at videreudvikle og supportere på systemet. produktbox_cms_transparentNår du vælger Multimedions CMS-løsning er du ikke bundet til en leverandør.

Da Joomla Open Source CMS er et meget anvendt system vil virksomheden altid kunne finde alternative leverandører til at videreudvikle og supportere på systemet.

Du har fuld råderet over hele systemet og kildekode.

Imodsætning til mange andre leverandører af CMS Systemer binder Multimedion ikke vores kunder til vores service. For vi mener at et langvarigt samarbejde skal baseres på tilfredshed og ikke på tvang.

Se mere

Vil du vide mere?

CMS
System

CMS
Udvidelser

Søge
Optimering

Kunde
Analyse

Mobil
Optimering

Webhotel &
Hosting

produktbox_cms_transparent produktbox_moduler_transparent produktbox_seo_transparent produktbox_analyse_transparent produktbox_mobil_transparent produktbox_hosting_transparent